Close

Despre noi

Print Spot este o tipografie digitala de top localizata in Barlad, care furnizeaza produse si servicii printing, ce includ design si tipografie digitala. Cu o experienta de peste 4 ani,  beneficiem de cele mai moderne echipamente din industrie, si lucram doar cu designeri grafici, consultanti in branding vizual si cu persoane cu pregatire in domeniul tipografic.

carte tiparita tipografie digitala tipografie online printuri de calitate
brosuri catalog printing print bucuresti
Ne dorim sa va depasim toate asteptarile cu servicii de printare articole si finisaje de imprimare de cea mai inalta calitate si la preturi competitive. Ne-am inceput cariera in domeniu ca echipa intr-o tipografie din Bucuresti, dupa care am lucrat in diverse tipografii din Bucuresti, intr-un centru printare in Iasi (Tiparul) si la Centrul Xerox Brasov (fosta Tipografie Brasov)
In aceste locuri, ne-am lovit de numeroase probleme, printre care comunicarea neprietenoasa cu clientul si probleme logistice cauzate de diversi factori.
La Print Spot – Tipografia digitala online, ne dorim ca aceste probleme pe care le-am intampinat atat noi, cat si clientii nostri, sa devina aspecte de domeniul trecutului. 
Astfel ca toata comunicarea se poate efectua online, prin formularul de contact, prin telefon sau email, pentru a facilitatea comunicarea rapida si eficienta.
google mail comunicare usoara tipografie digitala
printuri color finisaje excelente tipografie brasov online

Indiferent de ce tip de printuri digitale aveti nevoie, fie fluturasi pentru un eveniment special, brosuri si carti de vizita pentru un targ de specialitate sau autocolante pentru masini, Print Spot are solutia potrivita pentru dumneavoastra. Indiferent de finisajele si marimea dorita, noi va putem ajuta rapid, eficient si la cel mai competitiv pret de pe piata.

Tratam fiecare proiect in mod individual si in functie de nevoiele clientului putem oferi diferite servicii, precum machetare si creare de continut grafic.
Oferim posibilitati de transport in toata tara, iar durata de executie a proiectului este comunicata clientului inca de la oferta care ii este prezentata. 
In cazul in care ati cautat o firma de print Bucuresti sau print Brasov si nu ati gasit ce aveati nevoie, Print Spot este solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra. Totodata, nu oferim doar produse si servicii personalizate, intrucat avem pe stoc o varietate larga de articole de birotica si papetarie. 
Similar, daca aveti nevoie de printare color si cautarea dupa o tipografie Cluj sau tipografie Timisoara nu v-a oferit rezultatele scontate, apelati cu incredere la Print Spot!
 

Pentru a intra in legatura cu noi, ne puteti contacta telefonic la +40 7 58 137837, pe email la office@printspot.ro, sau prin intermediul formularului de contact de mai jos.