Close

Afise publicitare – Postere

Orice schimbari majore sau evenimente demne de atentia publicului, necesita un afis aparte care sa atraga atentia nu doar prin culoare si print, dar si prin finisaje ale hartiei. 
 
Ce este afisul?
Afisul publicitar, cunoscute si sub numele de poster, sunt printre primele forme de publicitate intalnite atat in interiorul cladirilor, cat si la exterior. 
 
La Print Spot va oferim posibilitatea de printare poster sau afis publicitar de diferite marimi la cele mai avantajoase preturi. Totodata la noi se pot produce afise sau postere personalizate special concepute pentru nevoile dumneavoastra. Puteti alege de la format hartie si finisaje pentru postere mici, dimensiuni A5, pana la cele mai complexe finisaje, precum fold-uri si culori
Ce trebuie sa contina un afis?
In functie de scopul pentru care este creat un afis, acesta trebuie sa contina mai multe elemente, precum: denumirea evenimentului, data si/sau ora de inceput/final, si cateva detalii legate de locul unde potentialii clienti pot asista la eveniment. 
 
Aceste detalii variaza mult in functie de evenimentul pentru care clientul are nevoie de un poster. Un model de afis pentru fiecare tip de eveniment in parte puteti gasi la o simpla cautare pe Google dupa cuvintele: afis publicitar model.
Noi lucram cu designeri grafici, asa ca in cazul in care aveti nevoie de crearea unui afis sau poster design, Print Spot va poate veni in ajutor cu servicii de design si machetare.
 

In cazul in care nu aveti resursele necesare, puteti apela la un program de facut afise sau poster maker in engleza. In aceasta directie, puteti gasi numeroase platforme online care va pot fi de folos. 

Preturi
Format A0 incepand de la 2,47 RON/bucata
Format A1 incepand de la 1,03 RON/bucata
Format A2 incepand de la 0,63 RON/bucata
Format A3 incepand de la 0,46 RON/bucata
Format A4 incepand de la 0,40 RON/bucata